У Вербну неділю в Луцьку продаватимуть вербу, щоб допомогти військовим

У Вербну неділю в Луцьку продаватимуть вербу, щоб допомогти військовим

Лучан закликають долучитися до щорічної великодньої акції «Вербу купляю - перемогу наближаю» та допомогти воїнам ЗСУ

У неділю, 9 квітня на Вербну неділю проведуть щорічну акцію «Вербу купляю – перемогу наближаю». В цей день збиратимуть кошти для волинської 100-тої бригади, яку нещодавно відправили на передову захищати Україну.

Акція проводиться з 2015 року на Театральному майдані біля Свято-Троїцького кафедрального собору. Всі зібрані кошти передадуть волонтерам Жіночої сотні Самооборони.

Охочі можуть долучитися 8 квітня на 08:30 для заготівлі верби (збір за головним корпусом ВДУ на вулиці Степана Бандери) та з 14:00 на в'язання верби (район РЦ «Промінь»). В неділю з 07:00 на Театральному майдані.

У Вербну неділю в Луцьку продаватимуть вербу, щоб допомогти військовимУ Вербну неділю в Луцьку продаватимуть вербу, щоб допомогти військовимУ Вербну неділю в Луцьку продаватимуть вербу, щоб допомогти військовимУ Вербну неділю в Луцьку продаватимуть вербу, щоб допомогти військовимУ Вербну неділю в Луцьку продаватимуть вербу, щоб допомогти військовимУ Вербну неділю в Луцьку продаватимуть вербу, щоб допомогти військовимУ Вербну неділю в Луцьку продаватимуть вербу, щоб допомогти військовим

Читайте також:

• Чи скасують на Волині комендантську годину у Великодню ніч

Великий піст: чи дотримуються жителі Луцька і як це роблять

• Назбирала понад 23 тисячі доларів і мріє купити Джавелін: 7-річна донька Героя з волинської бригади допомагає ЗСУ

• Колекціонерка з Волині зібрала понад 80 тисяч гривень на бушлати для захисників

Можливо зацікавить