У водоймі на Волині втопилася 15-річна дитина: подробиці трагедії

У водоймі на Волині втопилася 15-річна дитина: подробиці трагедії

Дитині, яка провалися під кригу у водоймі в Нововолинську, було 15 років. 

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині. 

Нагадаємо, інцидент трапився в обід у вівторок, 3 січня. У Нововолинську на водоймі у кар’єрі під кригу провалились троє діток.

«Рятувальники поповзом по кризі дістались до одного з хлопчиків, подали йому штурмову драбину. Дитина вхопилась за драбину, але крига провалилась і двоє рятувальників також опинились у воді. Рятувальників витягнули сна берег мотузкою з рятувальним кругом. Дитина у крижаній воді трималась за драбину і дочекалась на допомогу», - розповіли у дописі. 

Для порятунку другого хлопчика рятувальники по льоду йшли спочатку по льоду поповзом, а коли лід провалювався, то діставались вплав.

До третього хлопчика вдалось дістатись уже тільки човном, так як лід уже в багатьох місцях уже був поломаний.

У водоймі на Волині втопилася 15-річна дитина: подробиці трагедіїУ водоймі на Волині втопилася 15-річна дитина: подробиці трагедіїУ водоймі на Волині втопилася 15-річна дитина: подробиці трагедії

«На жаль, 15-річна дитина від переохолодження загинула - її доправили до берега вже без ознак життя. Двох діток віком 10-12 років госпіталізовано до лікарні. Госпіталізовано також і двох рятувальників, які отримали переохолодження та порізи рук від криги під час рятувальних заходів», - розповіли у пресслужбі ДСНС області. 

У водоймі на Волині втопилася 15-річна дитина: подробиці трагедіїУ водоймі на Волині втопилася 15-річна дитина: подробиці трагедії

Можливо зацікавить