У Житомирі в готелі знайшли мертвим військового: що сталося

У Житомирі в готелі знайшли мертвим військового: що сталося

В одному з готелів Житомира знайшли мертвим сержанта Віталія Журавля. Причиною смерті 48-річного чоловіка став набряк головного мозку. 

Про це повідомила Костопільська міськрада,

Військовий помер раптово.  У повідомленні йдеться, що 27 березня чоловік був направлений на консультацію та додаткове обстеження до військового шпиталю у Житомирі, а 30 березня його без ознак життя було виявлено за місцем тимчасового проживання в готелі «Ялинка». 

«Віталій Журавель довгий час лікувався та проходив реабілітацію після поранення, внаслідок падіння гелікоптера», - йдеться у повідомленні.

У Житомирі в готелі знайшли мертвим військового: що сталося

 У міськраді повідомили, що з першого дня повномасштабного вторгнення РФ в Україну Журавель вступив у лави ЗСУ, служив старшим бойовим медиком 4 аеромобільної роти військової частини А4350. Був учасником АТО. 

Читайте також:

  • У Луківській громаді Турійського району попрощалися із військовим Василем Головчаком, який загинув внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 30 березня.
  • Востаннє додому на рідну Волинь повернеться ківерчанин Олександр Радчук, який загинув на війні з російськими окупантами.

Можливо зацікавить