Убивця ховався у хаті-пустці: деталі подвійного вбивства у Луцькому районі

Убивця ховався у хаті-пустці: деталі подвійного вбивства у Луцькому районі

У поліції розповіли деталі подвійного вбивста у селі Олександрія Луцького району, де знайшли тіла жінки та її дорослого сина.

Днями до поліції надійшло повідомлення про зникнення мешканки села Олександрія Луцького району. Односельці повідомили, що не бачили жінку понад тиждень. Про це повідомили у поліції Волині.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Обстежуючи подвір’я зниклої, правоохоронці знайшли її мертвою у криниці, окрім того, мертвим знайшли і сина жінки. Обоє вони були з тілесними ушкодженнями.

Поліцейські зібрали усі наявні речові докази, слідову інформацію та опитали сусідів вбитих. Підозрюваним до вбивстві виявився 55-річний житель цього ж села.

На пошуки зловмисника скерували усі служби поліції, працювали кінологи, спеціалісти з безпілотними літальними апаратами. Правоохоронці здійснили також обхід села, зокрема, обстежували й будинки-пустки. В одному із них і знайшли зловмисника за понад добу від початку пошуків.

Його затримали та оголосили про підозру за вбивство двох осіб. Підозрюваному обрали запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою.

Убивця ховався у хаті-пустці: деталі подвійного вбивства у Луцькому районіУбивця ховався у хаті-пустці: деталі подвійного вбивства у Луцькому районі

Можливо зацікавить