Окупанти вдарили по медзакладу в Дніпрі: кількість загиблих та поранених

Окупанти вдарили по медзакладу в Дніпрі: кількість загиблих та поранених

Внаслідок російського удару по медзакладах Дніпра вранці 26 травня загинули щонайменше двоє людей, ще 23 – дістали поранення.

Про це пише Українська правда.

З-під завалів будівлі ветклініки, яку також понівечив ворог, дістали тіло загиблого чоловіка. Ракетна атака по Дніпру забрала життя двох людей.

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій повідомили, що внаслідок ракетного удару у місті сталося часткове руйнування триповерхової будівлі медичного закладу із подальшим горінням, а також пожежа у поряд розташованій будівлі.

Пожежу медзакладу ліквідовано на площі 1000 кв.м. В одноповерховій будівлі ветеринарної клініки площа пожежі склала 200 кв.м. Рятувальні підрозділи вже її ліквідували.

Рятувальники підтвердили, що на місці загинули дві людини, ще 23 – травмовано, серед яких 2 дитини, 2020 та 2017 року народження. Від ДСНС до ліквідації наслідків залучено 52 рятувальники та 18 одиниць техніки.

«Російські терористи вкотре підтверджують свій статус борців з усім гуманним та чесним. Ракетний удар по поліклініці в місті Дніпрі. Станом на зараз одна людина загинула та 15 поранено. На місці триває ліквідація наслідків обстрілу та порятунок постраждалих. Залучені всі необхідні служби. Вічна памʼять загиблому та співчуття рідним. Маємо перемогти цих нелюдів безповоротно та якомога швидше. Тому що наш час – це наші люди. А наші люди – це найдорожче, що є в Україні, – пише Володимир Зеленський

Читайте також:

Нічна ракетна атака: чому повітряна тривога на Волині тривала півтори години

• У реабілітаційному центрі у Луцьку чоловік задушив іншого пацієнта: як його покарали

• У Луцькому районі в суді просять підтримати поліцейського, який затримав п’яного прокурора

Можливо зацікавить