Українець влаштував погром у Польщі

Українець влаштував погром у Польщі

У Польщі затримали українця, який пошкодив кілька автомобілів та двері до одного з підприємств. Чоловік зривав дзеркала на автомобілях, обривав склоочисники, а в одному із авто - розбив лобове скло.

Про це повідомляє портал Bielsko.biala.pl, передає ТСН.

 Інцидент стався у польському місті Бельсько-Бяла уночі 18 лютого. За словами одного із постраждалих, він не спав і помітив, як невідомий чоловік розтрощив його авто, сусідній «ягуар».

«Потім чоловік підійшов до чорного «фольксвагена» і намагався сісти в машину. Пізніше він почав виривати склоочисники в автомобілях і нищити їх», — сказав місцевий житель Адріан.

На місце викликали поліцію. Як виявилося, чоловік потрощив кілька автомобілів – вирвав дзеркала, склоочисники, номерні знаки, в одній з автівок він розбив лобове скло, а також розтрощив двері місцевої фірми.

Правоохоронці затримали його. Польські видання пишуть, що в крові зловмисника було майже два проміле алкоголю у крові. Його відправили до витверезника, після чого будуть відповідні слідчі дії. 

Українець влаштував погром у ПольщіУкраїнець влаштував погром у ПольщіУкраїнець влаштував погром у ПольщіУкраїнець влаштував погром у Польщі

Читайте також:

 

Можливо зацікавить