«Україні необхідно виграти час для весняного контрнаступу», - генерал-полковник Олександр Сирський

«Україні необхідно виграти час для весняного контрнаступу», - генерал-полковник Олександр Сирський

Командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що сили та ресурси, залучені для оборони Бахмута, не дають військам РФ реалізувати свій задум і змушують відмовитися від просування вперед.

Повідомляє командування Сухопутних військ ЗСУ.

Генерал-полковник Олександр Сирський знаходиться на найважливіших ділянках фронту разом зі своїми підрозділами. Українські військові дають гідну відсіч ворогу та продовжують утримувати місто.

Для оборони Бахмуту залучені сили та ресурси, які не дають противнику реалізувати свій задум, ламають його плани та змушують відмовитись від просування вперед.

«Справжні герої зараз - це захисники, які на своїх плечах тримають східний фронт, та не шкодуючи ані себе, ані ворогів завдають йому максимальних втрат. Необхідно виграти час для накопичування резервів та початку контрнаступу, який вже не за горами.» – зазначив генерал-полковник Олександр Сирський.

Командувач постійно тримає на контролі оперативну обстановку на фронті та вживає необхідних заходів щодо утримання Бахмуту під українським контролем.

 

Читайте також:

Можливо зацікавить