Україні потрібні «леопарди»: як відомі волиняни підтримали всеукраїнський флешмоб

Україні потрібні «леопарди»: як відомі волиняни підтримали всеукраїнський флешмоб

В соцмережах запустили флешмоб для того, щоб наблизити отримання Україною танків Leopard 2, які зможуть допомогти українським військовим у контрнаступі. Українці поширюють світлини і ролики, де є речі з леопардовим принтом зі словами #FreeTheLeopards. 

Видання ВСН вирішило зібрати дописи волинян, у які  приєдналися до флешмобу в соцмережах, аби суспільним розголосом разом дійти до позитивного рішення з боку уряду Німеччини.

Флешмоб підтримали і у Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

«Нещодавно лісівники на Ківерщині випустили на волю кабанів. Але цього разу - леопардових, щоб множилися» - пише прессекретарка Світлана Думська

Підбірку тематичних світлин опублікував і волонтерський штаб «Ангар». 

«Якби свобода леопардів залежала від нас», - пишуть на своїй сторінці.

Попри це від нас усіх залежать закриття зборів, а «Ангар» якраз збирає на дрони для бійців, тому зробити свій внесок можна в PayPal: [email protected] або за лінками.

Волинська обласна військова адміністрація теж не лишилася осторонь, тож у соцмережі установи з'явилася світлина з леопардовим тлом.

Світлини в улюбленому леопардовому, як сама пише, поширила директорка Луцького зоопарку Людмила Денисенко.

Тематичну світлину в леопардовому опублікувала  радниця першого заступника голови Волинської обласної ради Оксана Білан.

«Останні дні так багато людей говорили... леопардовим принтом. Кричали. Волали. Змушували політиків до дій. Зрештою, відстоювали право України мати майбутнє. Тваринний принт, який ще буквально вчора був символом абсолютного несмаку і вульгарності враз набув ознаки причетності до цивілізованої мислячої частини людства.

Леопардові лосини з секонду стали маркером: хто в них - на стороні добра», - пише майстриня та засновниця бренду авторських прикрас та одягу «НамистА» Світлана Головачук.

Вона пише, що якщо раніше леопардовий вважався несмаком, проте взимку 2023 року, після того, як «Шольц заприндився з танками, півсвіту витягли з шафів те, що рука не піднімалася викинути, а носити було вельми незручно, і прокричали плямками: свободу леопардам, перемогу Україні!»

«Дракони стали леопардами, щоб ви закинули на дрони», - пише керівниця волонтерського штабу «Ангар» Ольга Валянік.

Бізнес Луцька підтримав всеукраїнський флешмоб. Наприклад, кав'ярня «Alpaca Coffe» поширила «леопардовий» ролик.

Світлини в леопарді, що закликає уряд Німеччині передати Україні танки, опублікували у соцмережах речниця управління СБУ у Волинській області Іванна Поліщук, ексречниця Приватбанку, лучанка Владислава Жорняк, речниця прокуратури Волині Наталія Мурахевич, поетеса, музикантка родом з Луцька Тетяна Власова та бізнесвумен, засновниця луцької спільноти Pro Women UA Юлія Євпак.

Зрештою уряд Німеччини погодив передачу Україні танків Leopard 2 і дозволив реекспорт іншим країнам. Українська єдність перед єдиним ворогом і спільною ціллю творить дива.

Читайте також: 

Можливо зацікавить