Українські вогнеборці врятували котика з задимленого приміщення і прихистили у пожежній частині

Українські вогнеборці врятували котика з задимленого приміщення і прихистили у пожежній частині

Сьогодні на одній з пожеж у Київському районі Харкова вогнеборці врятували із задимленого приміщення торгового об'єкту маленького руденького котика. Про це повідомляє головне управління ДСНС України у Харківській області.

Його негайно винесли на свіже повітря, умили водичкою та посадили у пожежний автомобіль, де йому стало безпечно. Рятувальники вирішили взяти над ним опіку і поселити в пожежній частині. Впевнені, що котик стане для них другом і оберегом. Адже добро завжди перемагає зло.

«Людяність - риса характеру особистості, що означає діяльне співпереживання відносно істот свого та інших видів. Саме це відрізняє українця від рашистів. І саме ця риса - одна з чеснот українських рятувальників. Ми вистоїмо. Віримо, що вкотре відвоюємо своє право! Все буде Україна!», - пишуть рятувальники.

Українські вогнеборці врятували котика з задимленого приміщення і прихистили у пожежній частиніУкраїнські вогнеборці врятували котика з задимленого приміщення і прихистили у пожежній частиніУкраїнські вогнеборці врятували котика з задимленого приміщення і прихистили у пожежній частиніУкраїнські вогнеборці врятували котика з задимленого приміщення і прихистили у пожежній частиніУкраїнські вогнеборці врятували котика з задимленого приміщення і прихистили у пожежній частині

Можливо зацікавить