Українські волейболісти у Золотій Євролізі йдуть на одному подиху

Українські волейболісти у Золотій Євролізі йдуть на одному подиху

Перше коло групового етапу українські волейболісти провели на одному подиху без втрат.

У суботу в бельгійському місті Беверен відбувся матч третього туру групи В чоловічої волейбольної Золотої Євроліги. Збірна України зустрічалася із господарями майданчика командою Бельгії, інформує Спорт.юа.

Нагадаємо, що два попередні поєдинки підопічні Угіса Крастіньша виграли спочатку у Північної Македонії 3:0, а потім у Хорватії також у трьох партіях.

Сьогоднішню зустріч українці провели на високому рівні. Дві стартові партії вони взяли з однаковим рахунком 25:21. А в третьому сеті перемогли 25:23.

Склад нашої команди був таким: Василь Тупчий, Віталій Щитков, Юрій Семенюк, Дмитро Терьоменко, Ілля Ковальов, Олег Плотницький, Дмитро Канаєв (ліберо).

«Відверто кажучи, розраховувати на легку перемогу нашим хлопцям не доводилося апріорі. Адже в домашніх стінах бельгійські волейболісти, попри досить молодий вік багатьох із них, очікувано вийшли на майданчик із шаленим настроєм. Тим більше, після несподіваної поразки від Північної Македонії, відступати їм було нікуди. Тож матч вийшов по-справжньому видовищним і напруженим», - повідомили у пресслужбі ФВУ.

Золота Євроліга 2023 року. Чоловіки

Група В. Третій тур. 3 червняБеверен (Бельгія)Бельгія – Україна0:3 (21:25, 21:25, 23:25)

Після цієї гри у збірної України стало 9 очок (3 перемоги у 3 матчах, співвідношення партій 9-0) і вона продовжує впевнено лідирувати у турнірній таблиці групи В.

В наступному турі 11 червня українці зіграють на виїзді проти збірної Хорватії.

Читайте також:

Можливо зацікавить