«Укрпошта» випускає нову марку з красномовним посланням до Путіна. Фото

«Укрпошта» випускає нову марку з красномовним посланням до Путіна. Фото

24 лютого «Укрпошта» вводить в обіг поштову нову марку «ПТН ПНХ!», що присвячена річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Про це повідомляє прес-служба «Укрпошти».

У повідомленні йдеться, що нова поштова марка – благодійна. Кожен, хто придбає марку «ПТН ПНХ!», стає учасником благодійного проекту.

«На поштовому випуску представлено одне з семи графіті всесвітньо відомого вуличного художника та політичного активіста Бенксі, створених ним анонімно в Україні в 2022 році. Графіті з дзюдоїстом, відправленим в нокаут, художник намалював на стіні зруйнованого будинку у смт Бородянка Київської області», - йдеться в повідомленні.

«Укрпошта» випускає нову марку з красномовним посланням до Путіна. Фото

Тираж поштової марки – 1,5 млн примірників або 250 тисяч маркових аркушів. Номінал марки – F (відповідає тарифу на пересилання рекомендованого листа масою до 50 г у межах України). Вартість маркового аркуша – 180 грн, з яких 42 грн – благодійний внесок.

А ще - до марок буде випущено конверт «Перший день», художній конверт, картку, а також тематичний світшот. Придбати поштовий випуск «ПТН ПНХ!» у відділеннях «Укрпошти» та на офіційних магазинах «Укрпошти» на маркетплейсах можна, починаючи з 24 лютого.

Оформити передзамовлення можна з 20 лютого, в офіційному онлайн-магазині «Укрпошти». На передзамовлення діють обмеження до 10 поштових марок на одне замовлення.

Читайте також:

  • У Луцьку відбулося урочисте спецпогашення марок, що присвячені комунальникам, які щоразу відновлюють українську інфраструктуру після ракетних обстрілів ворога. Зокрема, поштовий блок «Воїни світла. Воїни добра» складається з п’яти марок: «Дорожники», «Зв’язківці», «Енергетики», «Водопостачальники» та «Газовики».
  • До Дня Збройних сил України Укрпошта ввела в обіг нову благодійну марку «Зброя Перемоги». На ній зображена зброя, якою наші воїни нищать ворога. 

 

Можливо зацікавить