В Авдіївці від серцевого нападу померла 6-річна дівчинка, яку не вивезли з-під обстрілів

В Авдіївці від серцевого нападу померла 6-річна дівчинка, яку не вивезли з-під обстрілів

У ніч на 11 січня в Авдівці померла 6-річна дівчинка. Попередньо - від серцевого нападу. 

Про це повідомив голова Авдіївської військово-цивільної адміністрації Віталій Барабаш в ефірі телеканалу «Еспресо».

Також він зауважив, що нині в Авдіївці залишається приблизно 2,5 тисячі мешканців, у тому числі й діти.

«Вночі померла 6-річна дівчинка, попередньо від серцевого нападу. Дівчинка мешкала в Авдіївці з бабусею, мама перебуває за кордоном на заробітках, тато помер. Звечора у дитини почали німіти руки й ноги, вона нікому не сказала. На жаль, немає жодного законного механізму примусово вивозити дітей з міста. Ми постійно звертаємось до нардепів та наполягаємо на тому, щоб прийняли такий закон. Тому що безвідповідальні батьки наражають дітей на небезпеку», - наголосив Барабаш.

За словами голови Авдіївської військово-цивільної адміністрації, в Авдіївці залишається приблизно 2,5 тисячі цивільного населення.

«Бачимо, що за останні два тижні жодної людини не виїхало, ніхто навіть не дзвонить і не просить на евакуацію. Ми постійно проводимо бесіди з людьми щодо евакуації. Сьогодні вночі було близько 20 градусів морозу у місті. Навіть на ці умови люди не звертають уваги, що потрібно виїжджати», - підкреслив Барабаш.

Читати також: 

  • На сході України помер військовий з села Журавники Горохівської громади Микола Жилка.

  • Днями у Луцьку на вулиці Черняховського, біля гімназії №14, помер чоловік. Попередньо, на його тілі насильницьких слідів не виявлено. 

Можливо зацікавить