В компанії UPG відхрестилися від співпраці з білоруською стороною

В компанії UPG відхрестилися від співпраці з білоруською стороною

У національній мережі АЗК UPG заявили, що від початку повномаштабного вторгення Росії на територію України припинили співпрацювати з білоруськими олігархами.

Про це повідомили на офіційній сторінці компанії у фейсбуці.

Зазначимо, днями у мережі з'явилася інформація про те, що мережа АЗК UPG вийшла на польський ринок. За інформацією видання OBOZREVATEL, нібито за цим стоїть білоруський олігарх і син Лукашенка. 

«Акцентуємо увагу, що мережа UPG ніколи не мала жодних зв’язків із підсанкційними особами, такими як білоруським олігархом М. Вороб’єм та старшим сином диктатора О. Лукашенка, Віктором. 

Ми категорично заявляємо, що  інформація не відповідає дійсності, та покликана дискредитувати бренд UPG, а також є елементом жорсткої конкурентної боротьби, яку ми розцінюємо, як інструмент «чорного» піару, націлений на завдання репутаційної шкоди компанії», - наголосили у дописі. 

Читати також: 

  • Луцька блогерка-мільйонник рекламує російський сайт
  • Олександр Карпік із села Раків Ліс Камінь-Каширської громади давно шукав альтернативні джерела добування електроенергії. А от коли почались аварійні відключення – з теорії одразу перейшов до практики. Чоловік вирішив обрати й оперативно встановити автономну систему енергопостачання із сонячних модулів. І, вважає, що наразі це найраціональніший варіант для забезпечення елементарних потреб у приватному будинку в разі надзвичайної ситуації.

Можливо зацікавить