В окупований Севастополь звозять вбитих і поранених рашистів з острова Зміїний

В окупований Севастополь звозять вбитих і поранених рашистів з острова Зміїний

В окупований Севастополь звозять вбитих і поранених рашистів з острова Зміїний із сорока зв'язківців збройних сил, відряджених на острів Зміїний, живими повернулися восьмеро. Одночасно евакуйовано десять тіл загиблих. Усі вони військовослужбовці частини спецзв'язку збройних сил РФ, яка дислокується в окупованому Севастополі. Про це повідомляє головне управління розвідки Міністерства оборони України.  

На сьогодні у севастопольському військовому шпиталі переповнено хірургії та травматології. У зв'язку з високою напругою в палатах встановлюється на сорок ліжок.

Через велику кількість поранених на території Криму активно ведеться компанія щодо донорства крові. Окупаційна влада вимагає від підприємців керувати працівниками до пунктів здачі крові. При цьому, донором може стати хтось за рік - жодних медичних документів, які не вимагають, досліди не приймають.

Одночасно на «державні» півострова надійшло розпорядження окупної влади про надання до загального населення окремих підприємств окремих осіб. Їм пропонується підписати контракти зі збройними силами РФ на строк від трьох місяців до одного року. Обіцяють несення служби на тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей.

Якує практика, подібні покази окупантами не використовуватися. Багато полонених рашистів скаржаться саме на те, що за обіцянками «виконувати політичні функції в захоплених населених пунктах», вони продовжують опинятися на передовій.

Можливо зацікавить