В РНБО анонсували нові «чистки» в українських органах влади

В РНБО анонсували нові «чистки» в українських органах влади

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов анонсував нове важливе засідання 13 лютого. Саме там, за його словами, приймуть важливі рішення про очищення органів влади.

Про це він повідомив під час телемарафону, пише УНІАН.

«Що стосується рішень РНБО, які сьогодні анонсував президент, я можу сказати: якщо хтось думає, що це була якась одноразова акція по тих чи інших питаннях, пов’язаних з митницею, іншими органами – вони глибоко помиляються. Запит у суспільства на справедливість, на порядок в державі настільки високий, що ми навіть собі уявити не можемо», – заявив Данілов.

Секретар РНБО, заявив, що «всі органи будуть чистими від людей, які збираються плямувати нашу країну».

«Якщо хтось вважає, що він може продовжувати брати хабарі,  це стосується всіх органів, які цим займалися – Служба безпеки, податківці, митники, міліціянти, решта – повірте, всі органи будуть чистими від таких людей, які збираються плямувати нашу країну. Повірте, у президента вистачить політичної волі, розуміння, світлого бачення майбутнього для нашої країни», – наголосив він.

 

Данілов сказав, що про результати наступного засідання РНБО зможуть повідомити «тільки після проведення цього засідання, після відповідного указу президента».

Читати також:

  • Секретар РНБО України Олексій Данілов заявив, що росіяни не мають сил, щоб захопити Київ, але вони можуть наважитися атакувати шляхи постачань зброї в західних областях країни.
  • Олексій Данілов розповів, що росіяни готуються до серйозної ескалації війни, що може статися через два-три тижні.

 

Можливо зацікавить