В «Устилузі» на Волині черга з легковиків, а «Ягодин» – вільний

В «Устилузі» на Волині черга з легковиків, а «Ягодин» – вільний

Станом на ранок, 15 серпня 2022 року, перед пунктами пропуску із сусідніми державами на виїзд із України утворилися черги з авто та автобусів, пішоходів немає. У чергах понад понад сотня автівок та 9 автобусів. На волинському «Устилузі» черга з легковиків, а в «Ягодині» без черг, пішоходів тут не пропускають, а пропуск легкових авто тимчасово припинили.  

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Так, на кордоні з Польщею перед ПП «Устилуг» на виїзд очікують 20 легкових автомобілів. У ПП «Ягодин» жодного автобуса, пішоходів не пропускають і легковики, тимчасово, теж.

У «Шегинях» утворилася черга з 2 автобусів, в «Раві-Руській» – із 5. Тоді як на інших пунктах пропуску на польському напрямку – черги відсутні.

На кордоні зі Словаччиною в «Малому Березному» та «Малих Селменцях» без черг. У пункті пропуску «Ужгород» очікують 15 легкових автомобілів та 2 автобуси, пішоходи відсутні.

На угорсько-українському напрямку черги спостерігаються у чотирьох пунктах пропуску. Зокрема, у «Тисі» у чергах стоять 20 автомобілів, у «Косино» – 10. Крім того, у «Лужанці» утворилася черга також з 10 автівок, а у «Вилку» – із 15. 

На кордоні з Румунією черги є лише на пункті пропуску «Порубне» – 15 автомобілів.  Водночас у пунктах пропуску на молдовському напрямку черг не спостерігається узагалі.

Можливо зацікавить