Версію підпалу не виключають. Повідомили деталі нічної пожежі на Старому ринку Луцька

Версію підпалу не виключають. Повідомили деталі нічної пожежі на Старому ринку Луцька

Волинські рятувальники аналізують свідчення, зіставляють дані стосовно пожежі у павільйоні на Старому ринку у Луцьку, яка виникла вночі 15 грудня.

За словами речника управління ДСНС у Волинській області Володимира Нестерова, основні сили й засоби рятувальників були спрямовані на те, щоб не допустити поширення вогню у трьох напрямках: на торгівельні ряди за павільйоном і на два крила самої будівлі. Про це повідомляє «Конкурент».

Також у мережі з’явилася інформація, що на початку пожежі пролунав вибух.

Начальник Луцького районного управління ДСНС Руслан Безека зазначив, що наразі фахівці аналізують усі свідчення, зіставляють дані, аби об'єктивно розібратися в ситуації.

Працівники ДСНС не виключають, що це міг бути й підпал.

 Обсяг збитків, які спричинила пожежа, нині встановлюють. Також перевіряють, чи на момент виникнення пожежі діяли планові відключення електроенергії на вулиці Глушець, 1.

Місцеві підприємці сумніваються у звичайному замиканні чи перепаді напруги

Нагадуємо, що у четвер, 15 грудня, горів Старий ринок, що на вулиці Глушець у Луцьку.

Повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 01:56, за годину - о 02:55 - її локалізували, а о 03:57 ліквідували.

На час прибуття рятувальників вогонь вже охопив покрівлю павільйону та поширився внутрішнім приміщенням.

На подолання вогню подали 10 потужних водяних стволів СПРК безпосередньо для гасіння покрівлі, через вікна й двері будівлі, а також для захисту. Для безперебійної подачі води залучені 2 резервні автомобілі.

Всього на місці пожежі працювало 34 рятувальники, залучено 9 одиниць техніки - частину будівлі врятовано, а поширення полум'я на торгові ряди не допущено.

Можливо зацікавить