Вибух у багатоповерхівці на Волині: що кажуть рятувальники

Вибух у багатоповерхівці на Волині: що кажуть рятувальники

10 грудня у 5-поверхівці Шахтарського мікрорайону міста Нововолинська трапився вибух.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Волинській області.

З'ясувалося, що вибух стався у квартирі на 5-му поверсі. За попередніми даними, вибухнув один туристичний газовий балон, а від нього здетонував інший.

У квартирі перебувала мама з двома дітьми. Жінка отримала незначні опіки. Медики надали їй допомогу на місці, від госпіталізації вона відмовилася. Натомість чоловіка, який саме підходив до дверей помешкання, вибуховою хвилею відкинуло на сходову клітку. Він отримав травму голови. Медики надали допомоу чоловікові. Від госпіталізації він відмовився.

Вибуховою хвилею пошкоджені вікна й двері у квартирі, а також двері в сусідньому помешканні. У результаті виникла пожежа, що охопила, домашні речі, стелю й стіни.

Вибух у багатоповерхівці на Волині: що кажуть рятувальникиВибух у багатоповерхівці на Волині: що кажуть рятувальникиВибух у багатоповерхівці на Волині: що кажуть рятувальникиВибух у багатоповерхівці на Волині: що кажуть рятувальникиВибух у багатоповерхівці на Волині: що кажуть рятувальникиВибух у багатоповерхівці на Волині: що кажуть рятувальникиВибух у багатоповерхівці на Волині: що кажуть рятувальники

О 16:36 рятувальники локалізували горіння, о 16:56 - ліквідували. 

Можливо зацікавить