Віддав життя за наше майбутнє: від рук окупантів загинув 27-річний волинянин Віталій Кавка

Віддав життя за наше майбутнє: від рук окупантів загинув 27-річний волинянин Віталій Кавка

Захищаючи Україну, загинув 27-річний рожищанин, стрілець-помічник гранатометника стрілецького батальйону, Віталій Кавка.

Чоловік був призваний на військову службу 2 березня 2022 року до складу військової частини, повідомляють на сайті Рожищенської міськради.

Загиблий дуже любив Україну та свою землю. А передовсім рідних, яких хотів вберегти від біди. Тому взяв до рук зброю та став на захист рідної країни. На жаль, загинув під час штурмових дій виконуючи бойове завдання щодо захисту України поблизу селища Мале Веселе на Харківщині, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що похорон відбудеться завтра, 25 вересня, о 14 годині.

Траурний кортеж з тілом відважного воїна прибуде у місто Рожище орієнтовно о 13 годині. Маршрут пролягатиме через такі вулиці: Мазепи, Незалежності, Гагаріна, Калнишевського, 28 (будинок, де проживав загиблий). Просимо всіх громадян зустріти Героя «живим коридором» з українською символікою. Ми зобов’язані віддати належну і, на жаль, останню шану земляку, який поклав своє молоде життя за наше мирне майбутнє, за нашу Україну, - кажуть у місьраді.

У громаді траур за загиблим Героєм триватиме з 24 вересня по 25 вересня включно. Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

Можливо зацікавить