Віддаймо останню шану: до Луцька везуть тіла загиблих Героїв

Віддаймо останню шану: до Луцька везуть тіла загиблих Героїв

Сьогодні 25 жовтня до Луцька прибуває гуманітарна місія «На щиті». Людей просять гідно зустріти тих, хто повертається «на щиті». Водіям волонтери радять зупинятися і пропускати жалобний кортеж, а пішоходам - не перебігати дорогу перед ним.

Про це повідомила журналістка Еля Коротинська.

У рамках Цивільно-військового співробітництва на Волинь повертають тіла загиблих Героїв, які полягли в бою проти окупантів.

Зустріч загиблих Героїв запланована сьогодні орієнтовно о 14 годині.

Кортеж із тілами Героїв зустрінуть при в’їзді до Луцька на АЗС «King Oil». Супровід місії буде через все місто по звичному маршруту: Рівненська-Волі-Набережна-Ковельська до Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи на вул. Стефаника.

Про дату час та місце поховання кожного Героя повідомлять окремо.

Прохання до водіїв: коли ви помітили попереду авто поліції з увімкненими проблисковими маячками та колону автомобілів, які під прапорами супроводжують місію «На щиті» – пригальмувати, прийняти вправо і зупинитися, аби пропустити жалобний кортеж.

Прохання до пішоходів: не перебігати дорогу перед колоною.

«Просимо гідно зустріти полеглих Героїв і віддати останню шану загиблим: зняти головний убір, покласти праву руку на серце, або опуститись на одне коліно», – йдеться у дописі.

Можливо зацікавить