Відкриті басейни: де і за скільки покупатися в Луцьку та біля міста

Відкриті басейни: де і за скільки покупатися в Луцьку та біля міста

Хорошою альтернативою відпочинку біля моря чи озера може бути відпочинок у місцевих відпочинкових комплексах з басейнами. Ми підготували ТОП місць Луцька та Волинської області, де ви зможете круто провести вихідні або відпустку біля відкритого басейну.

Про підбірку відпочинкових комплексів у Луцьку та неподалік пише Конкурент.

Gosti

За 15 кілометрів від Луцька знаходиться відпочинковий комплекс Gosti. 

З понеділка по п'ятницю вартість відпочинку у них вартуватиме 600 гривень на шезлонгах, а в шале – 1 000 гривень. Для дітей віком від 5 до 14 років в будні вхід коштує лише 100 гривень, а дітки до 5 років зможуть відвідати басейн безкоштовно. На вихідних ціни будуть дещо більшими: звичайний відпочинок – 700 гривень, а шале – 1 200 гривень. У цю вартість входять іграшки для дітей та рушники. 

Крім великого відкритого басейну, є і дитячий басейн. На території розміщені зручні шезлонги, парасолі, що захищають від сонця, а також комфортні шале. У межах пляжної зони є волейбольний майданчик.

Після відкриття відвідувачів чекатимуть з 10 до 20 години.

Zagorod

У Гірці Полонці, за 10 кілометрів від Луцька, знаходиться готельно-ресторанний комплекс Zagorod. На території є два круглих басейни: менший – діаметром 9 метрів, зі змінною глибиною від 1,5 метра до 1,8 метра та великий – діаметром 15 метрів сталою глибиною 1,5 метра з підсвіткою, водоспадом та фонтаном в центрі. 

«На території розміщені шезлонги, гамаки, столики з парасолями під якими можна сховатися від спеки та посмакувати різноманітними стравами та прохолоджуючими напоями», – зазначають у комплексі.

Абонемент для купання у будні для дорослого вам обійдеться у 350 гривень, а для дитини від 5 до 12 років – 200 гривень (у ціну не входить шезлонг). Ціни на вихідні та святкові дні трохи дорожчі: вхід для дорослого – 480 гривень, а для діток – 330 гривень. Кому ж не виповнилося ще п'яти років, то можуть зайти безкоштовно, але у супроводі дорослого, який старше 21 року. 

За потреби на місці можна орендувати спеціальний дитячий підгузок, рушники на надувні круги. 

Свої двері для відвідувачів заклад відкриває з 11 до 23 години.

Maximus

Вже тиждень у закладі Maximus, що на вулиці Електроапаратній, 4, працює басейн під відкритим небом. Місце для купання – чималеньке 20 на 10 метрів, тому місця вистачить усім охочим. Працівниця закладу розповіла, що загалом вони можуть розмістити до 120 людей у басейні. На території розмістили комфортні лежаки, парасолі, роздягальні, душ та лаунж-зону. У басейні є підігрів, тому там завжди підтримують комфортну для гостей температуру. 

«Ви можете плавати у ньому чи просто відпочивати, тренуватися й ставити рекорди або спілкуватися з друзями. Півтораметрова глибина робить дозвілля і комфортним, і безпечним», – зазначають в закладі.

Вартість входу для дорослих та дітей від 11 років залежить від дня тижня, у який ви плануєте завітати. З понеділка по четвер абонемент на день коштує 500 гривень, а у п'ятницю та вихідні – 600. Проте якщо на будній день припадає свято, тоді ціна відповідатиме тарифу вихідного дня. Для дітей до 10 років вхід у будні – 250 гривень, а у п'ятницю та вихідні – 300. Безкоштовний вхід є лише для діток до чотирьох років. У вартість абонемента входить шезлонг. 

За додаткову плату ви можете орендувати рушник (50 гривень) чи надувний матрац (100 гривень).

Відвідувачів чекають щоденно з 10 до 21 години.

Makis

У селі Струмівка, на вулиці Рівненській, 184, скоро відкриє для відвідувачів свої двері басейн у готельно-ресторанному комплексі Makis. На гостей очікує тепла водичка, шезлонги та коктейлі. Працює заклад з 10 до 21 години щодня. 

З понеділка по четвер вартість входу на цілий день для дорослого коштує 400 гривень, а для дітей від 5 до 10 років – 50% знижка на вхід. У п'ятницю та вихідні, а також у святкові дні вартість входу здорожчає та обійдеться для дорослого в 500 гривень. Дітвора до 5 років зайти у басейн може безкоштовно. 

За ці кошти для відвідувачів доступні два басейни – внутрішній та зовнішній, шезлонг, м'який матрац сауна і хамам, проте тільки з 18 та 21 години.

Читайте також:

Можливо зацікавить

Глобус Банк
фото

Перше на Волині: у Луцьку відкрили відділення «Глобус Банку»

війна Луцьк

Загинув під час виконання бойового завдання: у Луцьку прощатимуться із Героєм Андрієм Головачовим

Народна пісня
відео

«Це підпал»: блогерка з Луцька випустила пісню із відомою співачкою

Зоопарк
фото

«Ми зайняли своє місце серед європейських зоопарків», - інтерв'ю з Людмилою Денисенко

Востаннє додому: до Луцька «на щиті» повертаються полеглі на війні Герої

Востаннє додому: до Луцька «на щиті» повертаються полеглі на війні Герої

На Волині стартував конкурс-огляд колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»
фото

На Волині стартував конкурс-огляд колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»

Не Декабристів, а Свободи: у Луцьку перейменували ще сім вулиць

Не Декабристів, а Свободи: у Луцьку перейменували ще сім вулиць

Луцьк Туристичний

«До Луцька варто приїхати, аби насолодитись його затишком»: розмова з Катериною Теліпською

У Луцьку планують вдвічі збільшити розмір стипендії обдарованим учням

У Луцьку планують вдвічі збільшити розмір стипендії обдарованим учням