Відома українська блогерка-мільйонниця вийшла заміж

Відома українська блогерка-мільйонниця вийшла заміж

Блогерка Олександра Пустовіт, відома в інстаграмі як Саша Бо, вдруге вийшла заміж - її обранцем став стоматолог Платон Тарнавський.

Із ним Саша була знайома понад 9 років, пише ТСН.

У своєму блозі вона нарешті показала світлини та відео з весілля. Для церемонії Саша обрала витончену атласну сукню, стильні туфлі від Jimmi Choo та прикраси з перлів. Замість фати наречена прикрасила волосся ніжною квіткою білої орхідеї.

Однак, як зізналася Бо, дизайнерське взуття трохи зіпсувало її образ. 

«Окрім погоди було ще дещо не ідеальне.. це мої туфлі Jimmy Choo, яким я так раділа, поки не вийшла з дому. Туфлі повністю покриті блискітками, і в тандемі з підкладкою сукні вони працювали як наждачний папір. Сукня просто прилипала до них і не можливо було зробити і декількох кроків», - поскаржилася Саша. 

А ось щодо весільної сукні блогерка радилася з нареченим. Як розповіла Саша, чоловік одразу ж обрав цей варіант, адже він якнайкраще передавав стиль нареченої. 

Найзворушливішим моментом на церемонії стала поява маленьких синів Саші від першого шлюбу. 6-річний Даніїл та 4-річний Євген виносили молодятам обручки. Теплим відео з дітьми благогерка довела своїх прихильників до сліз. 

Ніжним завершенням свята став танець молодят. Пісню для Саші та Платона заспівав український виконавець LAUD.

Нагадаємо, популярний блогер, якого заборонили в Росії, перейшов на українську.

  

Можливо зацікавить