Відому актрису атакував скажений хижак під час відпочинку на пляжі. Фото

Відому актрису атакував  скажений хижак під час відпочинку на пляжі. Фото

Американську актрису Лулу Тейлор, яка відпочивала на одному з найпопулярніших пляжів, що розташований у Кейптауні у Південній Африці атакував тюлень. Він приплив близько до людей та напав на підлітка, відомій акторці теж дісталося. Постраждалій  знадобилася допомога медиків, оскільки вона зазнала серйозних травм пальців на обох руках.

 Про це повідомляє The Sun.

 Спочатку на пляжі  помітили дорослого тюленя, який приплив близько до людей. Спочатку ніхто не очікував лиха, але тварина раптово накинулася на підлітка, який знаходився на пляжі. Хлопчик почав тікати, а тюлень намагався вкусити його за ноги. Чоловікам вдалося відігнати тварину і хижак втік у воду. Актриса Лулу Тейлор теж постраждала в цей момент нападу.

 Розлючений хижак напав на неї і кілька разів вкусив її за руки. Перелякана акторка  кричала і кликала на допомогу, але тварина не відступала і продовжувала гнатися за нею.  

Відому актрису атакував  скажений хижак під час відпочинку на пляжі. ФотоВідому актрису атакував  скажений хижак під час відпочинку на пляжі. Фото

 Стало відомо, що на допомогу Тейлор також прийшло кілька чоловіків, які буквально силою відтягли морського котика від актриси за хвіст. Дівчині знадобилася медична допомога, але її життю нічого не загрожує. 

 Відомо, що американська актриса Лулу Тейлор знімалося у багатьох серіалах, а популярність їй принесла роль в серіалі від HBO Max під назвою «Виховані вовками».

Читати також:

  • 29 грудня 2022 року в одному з цирків  Леччі, що в Італії, сталася трагедія. Під час виступу дресирувальника та його підопічних – дорослих тигрів, один з них напав на чоловіка