«Відразу написала заяву»: суд поновив на роботі ексзаступницю директора луцького Палацу учнівської молоді

«Відразу написала заяву»: суд поновив на роботі ексзаступницю директора луцького Палацу учнівської молоді

Раніше звільнену заступницю директора Палацу учнівської молоді Луцька Олену Балабаш поновили на посаді та зобов'язали виплатити їй компенсацію.

Про це виданню ВСН повідомила Олена Балабаш.

Нагадаємо, що 21 березня цього року заступницю звільнили у зв'язку зі скороченням посади. Тоді жінка заявила, що вважає своє звільнення незаконним та планує «воювати» за посаду. І подала до суду.

Наприкінці жовтня Луцький міськрайоннний суд визнав незаконним звільнення Олени Балабаш з посади заступника директора з організаційно-творчої роботи Палацу учнівської молоді. За судовим рішенням її мали поновити на посаді з 22 березня в Палаці учнівської молоді та виплатити  компенсацію за час вимушеного прогулу у розмірі 96 тисяч 420 гривень.

Також Палац учнівської молоді повинен оплатити судовий збір у розмірі 1 тисячу 984 гривні.

За словами Олени Балабаш, після рішення суду її поновили на роботі в Палаці учнівської молоді.

«Вони мені прислали наказ про це рекомендованим листом. А уже 2 листопада я написала заяву на поновлення і відразу на звільнення.

Для мене було справою честі довести, що вони незаконно мене звільнили, і отримати компенсацію.  Адже у мене однієї там була управлінська освіта та й чималий педагогічний стаж», - розповіла Олена Балабаш.

За словами жінки наразі вона працює маркетинг-директором круїзної компанії й займається організацією подорожей.

«Тепер ми возимо дітей на фестивалі у різні країни. Також я налагодила співпрацю з українськими діаспорами по всьому світу. Займатимуся фестивалями, популяризацією української культури, реабілітацією подорожами, волонтерством», - зазначила жінка.

Можливо зацікавить