Виготовляли та збували контрафактний алкоголь – на Волині судитимуть членів злочинної банди. Оновлено

Виготовляли та збували контрафактний алкоголь – на Волині судитимуть членів злочинної банди. Оновлено

На Волині судитимуть членів організованої злочинної групи, які виготовляли та збували контрафактний алкоголь.

Про це повідомили у пресслужбі обласної прокуратури. 

За даними слідства, п’ятеро громадян на Волині організували роботу цеху із незаконного виробництва, зберігання та збуту незаконновиготовлених алкогольних напоїв із підробленими марками акцизного податку.

У подальшому незаконно виготовлена підакцизна продукція реалізовувалась на території Волинської області.

Під час санкціонованих судом обшуків правоохоронці виявили та вилучили близько 1500 пляшок незаконно виготовленої алкогольної продукції, понад 11 000 підроблених марок акцизного податку, а також знаряддя для її незаконного виготовлення.

Далі – слово за судом.

Як повідомили у Бюро економічної безпеки, за результатами обшуків вилучено близько 2 600 літрів спирту, майже 1 700 літрів готової до збуту продукції із підробленими марками акцизного податку та 2 600 пачок контрафактних цигарок без марок акцизного податку. Орієнтовна вартість вилученого та арештованого майна становить 2 млн гривень.

Виготовляли та збували контрафактний алкоголь – на Волині судитимуть членів злочинної банди. ОновленоВиготовляли та збували контрафактний алкоголь – на Волині судитимуть членів злочинної банди. ОновленоВиготовляли та збували контрафактний алкоголь – на Волині судитимуть членів злочинної банди. ОновленоВиготовляли та збували контрафактний алкоголь – на Волині судитимуть членів злочинної банди. ОновленоВиготовляли та збували контрафактний алкоголь – на Волині судитимуть членів злочинної банди. Оновлено

Читайте також: 

  • Волинянин нелегально оптом торгував цигарками на дорогому позашляховику
  • Виготовляли до 20 000 пачок цигарок на добу: на Волині діяв підпільний тютюновий цех
  • З Волині на Житомирщину постачали фальсифікований алкоголь

Можливо зацікавить