Вимкнення світла у Луцьку: чому перелік вулиць не співпадає з анонсованими

Вимкнення світла у Луцьку: чому перелік вулиць не співпадає з анонсованими

У Луцьку на сьогодні, 30 березня, анонсували вимкнення електроенергії на весь день на деяких вулицях через заплановані ремонтні роботи.

Лучани повідомляють про часткову невідповідність переліку вулиць, на яких світла наразі немає, із тим, який анонсували, - пише Волиньпост.

Зокрема, як інформували у «Волиньобленерго» раніше, для проведення ремонтних робіт електропостачання припинять з 05:00 до 18:00 у селі Липини; у місті Луцьку: вул. Кравчука, Гордіюк, просп. Соборності, Молоді, вул. Конякіна, Федорова, просп. Відродження, вул. Єршова, Лідавська, Ківерцівська, Наливайка, Карбишева; у с. Прилуцьке: вул. Травнева, Європейська, Мрії.

Так, адвокат Вадим Матвіїв у своєму дописі у фейсбуці зазначає, що електроенергії немає, зокрема, на вулиці Рівненській, якої немає у переліку. А читачі видання інформують, що на проспекті Соборності, який є у переліку, світло навпаки є.

У пресслужбі «Волиньобленерго» повідомили, що на вулиці Рівненській відключення не пов‘язане із виконанням запланованих ремонтних робіт. Причина вимкнення – аварійна ситуація в електромережах.

Орієнтовний час відновлення електропостачання – до 14:00.

Натомість часткове невідключення анонсованих вулиць пов‘язане із локальними змінами схеми живлення споживачів внаслідок переключень в мережах товариства (ремонтні, аварійно-відновлювальні роботи).

Читайте також:

Можливо зацікавить