Війна почуттям не завада: волинський військовий приїхав у відпустку, щоб одружитися з коханою

Війна почуттям не завада: волинський військовий приїхав у відпустку, щоб одружитися з коханою

У Луцьку одружився військовослужбовець Назар Сасовський із коханою Ольгою Березовською.

Про це повідомляє Район.Луцьк

Шлюб пара уклала у вівторок, 10 січня, в Луцьку.

«Назар нині несе службу у лавах Збройних сил України, тож важливу подію спланували на час короткотривалої відпустки. Привітати молоде подружжя зібралися найрідніші. Вони побажали молодятам довгих і щасливих років життя, кохання та розуміння й, звісно, якнайшвидшої Перемоги», - повідомляють у дописі. 

Війна почуттям не завада: волинський військовий приїхав у відпустку, щоб одружитися з коханоюВійна почуттям не завада: волинський військовий приїхав у відпустку, щоб одружитися з коханоюВійна почуттям не завада: волинський військовий приїхав у відпустку, щоб одружитися з коханоюВійна почуттям не завада: волинський військовий приїхав у відпустку, щоб одружитися з коханою

Нагадаємо, 10 січня у Городищенській громаді на Волині одружився військовослужбовець Олексій Зінчук. Воїн  боронить країну від ворога в одній з найгарячіших точок, прийшов додому у коротку відпустку. 

Читати також: 

  • У Торчинській громаді на Волині одружилися військовослужбовець Павло та жителька Харківської області Лілія. Почуття між нареченими зародились в зоні бойових дій. 

Можливо зацікавить