«Війна закінчиться, не плакайте»: 4-річний Назарко з Волині, який прославився у тіктоці, мріє про зустріч із татом

«Війна закінчиться, не плакайте»: 4-річний Назарко з Волині, який прославився у тіктоці, мріє про зустріч із татом

Минуло 4 місяці з того часу, як 4-річний Назар з Волині став зіркою у тіктоці. За цей час хлопчик змінив не лише зачіску. Зараз триває підготовка до свят у нього вдома, і, аби процес проходив гладко - порада від Назара одна. «Головне  - не психувати», - радить хлопчик. 

Ця фірмова фраза кілька місяців тому зробила хлопчика відомим на всю країну, - йдеться у сюжеті ТСН.

Читайте також: Маленький психолог: мама 3-річного Назарка з Волині викладає у соцмережу нові відео із сином

Мережу заполонили сотні мемів, а малюка називали не інакше як другим Арестовичем , який теж уміє позаспокоювати. «Бо такі слова сказав, що вони при нагоді в будь-якому випадку стають», - переконана мама Назара Ольга. 

Сам Назар про те, що він такий популярний у віртуальному світі і не здогадується. А от у рідному селі життя хлопчика неабияк змінилося, тепер навіть вітаються з ним по-іншому. «Привіт тіктокер. Дають сюрпризи мені і смаколики», - розповідає дитина. 

«Приємно ходити з ним вулицями. Його всі впізнають, вітаються», - хизується мама. 

Знамените відео родина знімала для тата Назарчика, який вже пів року як на фронті. Хлопчик його не бачив уже чотири місяці і дуже скучив. Тож цьогоріч із мамою та братиком вони загадують одне бажання на всіх. Назарко сподівається, що уже наступного року всі свята вони відзначатимуть цілою родиною.

«Закінчиться війна, коли тато приїде і ми будемо найсильнішими і ми побачимо тата. Бажаю перемоги, не психуйте, не плакайте», - радить Назарко. 

Можливо зацікавить