«Води не буде тиждень»: серед лучан поширюють фейки

«Води не буде тиждень»: серед лучан поширюють фейки

У соціальних мережах 26 січня почали поширювати інформацію про те, що у частині Луцька тиждень може бути відсутнє водопостачання. Така інформація з'явилася в одному з телеграм-каналів Луцька.

Зокрема, там зазначають, що у Луцьку є загроза, що води не буде цілий тиждень.

«Води не буде тиждень»: серед лучан поширюють фейки

«У Луцькій міській раді зібрали термінову нараду. Через проблеми можливий ряд звільнення чиновників, які не передбачили проблему», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вчора, 25 січня, «Луцькводоканал» повідомив, що 26 січня, з 9-ї орієнтовно до 19-ї години буде відсутнє водопостачання у правобережній частині річки Стир, а це - центральна частина міста, Старе місто, вулиця Дубнівська та прилеглі, Завокзальний, 33-й, 40-й, 40-й, 55-й мікрорайони, райони Теремно та Вишкова, вулиця Рівненська та прилеглі.

Як повідомив виданню ВСН директор «Луцьководоканалу» Віктор Гуменюк, ця поширена інформація є фейком.

«У нас все йде по плану, і вода буде вчасно. Ми надаємо усю офіційну інформацію на нашій сторінці. Наразі відхилень від графіка плану роботи немає. І я не знаю, хто поширює таку інформацію, але це все інформаційний вкид, який поширюють люди аби створити напругу в суспільстві. Відповідну інформацію передано в компетентні органи й вони уже будуть виясняти», - зазначив Віктор Гумнюк.

Нагадаємо, що сьогодні у Луцьку відсутня вода через аварійну заміну запірної арматури на центральному водогоні ДНС та ліквідацію аварій на водогонах. 

Зазначимо, не вірте неперевіреній інформації. Шукайте її підтвердження на офіційних сторінках структур.  

Читайте також:

Можливо зацікавить