Водію, який збив 6-річну дівчинку у Луцькому районі, поки не повідомили про підозру

Водію, який збив 6-річну дівчинку у Луцькому районі, поки не повідомили про підозру

Шестирічна школярка, яка 25 січня потрапила під колеса легкового авто в селищі Торчин Луцького району, до свідомості не приходила та понад два тижні перебуває в реанімації Волинської обласної дитячої лікарні.

Про це розповіла в коментарі Суспільному медична директорка з інформаційно-аналітичної роботи медзакладу Тетяна Жураківська.

Стан дитини залишається важким: «Ніяких прогнозів ми не даємо. Дитина у дуже важкому стані в реанімаційному відділенні лікарні. Вона в комі, до свідомості не приходила».

Правоохоронці в рамках кримінального провадження за фактом ДТП наразі проводять інженерно-транспортні експертизи, результати яких будуть відомі згодом, – розповіла  старша інспекторка сектору комунікації Нацполіції Волині Марина Балдич.

Досудове розслідування триває, додала Марина Балдич, про підозру 50-річному чоловіку, який збив дитину, поки не повідомлено.

Нагадаємо, вранці 25 січня в селищі Торчин Луцького району шестирічну дівчинку збив легковик. 50-річний водій, який кермував автівкою, був тверезий.

Як розповідала бабуся травмованої школярки Тамара Кунц, дитина переходила дорогу поза пішохідним переходом разом зі своєю сестрою. Під час госпіталізації до медичного закладу в дитини зафіксували зупинку серця.

Читати також: 

Можливо зацікавить