Вокалістка луцької «Флайзи» травмувала ногу й чекає на операцію

Вокалістка луцької «Флайзи» травмувала ногу й чекає на операцію

Вокалістка луцького гурту «Флайзи» Алла Новак, більше відома як ДжамАлка, серйозно травмувала ногу. У неї трьох кісточковий перелом лівої гомілки. На понеділок 31 жовтня призначена операція. Через це гурт змушений був відмовитись від участі у великому благодійному концерті, де мали збирати гроші на ЗСУ.

Про це ВСН повідомив лідер «Флайзи» Андрій Тимчук (Тіма). 

«

Наша ДжамАлка днями травмувала ногу - трьох кісточковий перелом лівої гомілки. Лікування дороге. Витрати лише на пластини понад 13 тисяч гривень. Дівчина зараз у лікарні. В понеділок на Аллу чекає операція», - каже Андрій.

З його слів, Алла Новак невдало впала, коли поверталася з репетиції. Гурт якраз годувався до благодійного концерту, де збиратимуть гроші для ЗСУ, який у Луцьку запланований на 13 листопада. 

На жаль, через те, що сталося з вокалісткою, гурту «Флайза» виступити там не зможе.

Вокалістка луцької «Флайзи» травмувала ногу й чекає на операцію

Андрій Тимчук просить небайдужих підтримати Аллу фінансово, адже на лікування та реабілітацію потрібні чималі гроші. 

«Будемо вдячні, якщо підтримаєте фінансово. Номер  картки Алли: 5375 4141 2398 0467», - пише Андрій Тимчук на своїй сторінці у «фейсбуці».

Нагадаємо, що «Флайза» - український музичний гурт із Луцька, створений 2000 року. Команда виконує музику в стилях регі, хіп-хоп, фанк, рок, фольк, електронна музика та ін.

Можливо зацікавить