Волинська колекціонерка побувала на міжнародному фестивалі української культури в Барселоні

Волинська колекціонерка побувала на міжнародному фестивалі української культури в Барселоні

Мешканка Нововолинська, колекціонерка старовинних вишиванок Марія Доліновська побувала на 8 міжнародному фестивалі української культури в Барселоні.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.Нагадаємо, Марія Доліновська, яка колекціонує старовинні вишиванки, організувала фотопроект на допомогу ЗСУ. 

За словами Марії, події такого рівня дуже важливі для просування нашої культури.

«Адже весь цивілізований світ з зацікавленням вдивляється в Україну, як феномен незламності перед лицем підступного ворога. Україна повинна бути впізнавана в цілому світі своїми піснями, музикантами, художниками, артистами,дизайнерами, письменниками і т. д.Ми довгий час не приділяли належної уваги нашій культурі. І тільки зараз зрозуміли що культура у всій її багатогранності є частиною національної Політики»,- йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині проводять фотосесії у старовинних вишиванках
Волинська колекціонерка побувала на міжнародному фестивалі української культури в БарселоніВолинська колекціонерка побувала на міжнародному фестивалі української культури в БарселоніВолинська колекціонерка побувала на міжнародному фестивалі української культури в БарселоніВолинська колекціонерка побувала на міжнародному фестивалі української культури в БарселоніВолинська колекціонерка побувала на міжнародному фестивалі української культури в Барселоні

Можливо зацікавить