Волинські ліцеїсти наярмаркували 20 тисяч гривень для ЗСУ

Волинські ліцеїсти наярмаркували 20 тисяч гривень для ЗСУ

У ліцеї села Льотниче Зимнівської громади 11 листопада відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Закликом заходу стали слова «Разом до перемоги».

Повідомляють Волинські новини.

У благодійному заході взяли участь учні, батьки, вчителі.

Прилавки, облаштовані кожним класом, тішили різноманітними смаколиками: солодкою випічкою, піцою, різноманітними пирогами, фруктами та іншою смакотою. Були навіть перепелині яйця та мед.

Цікавий лот на продаж виставила учениця 11 класу Шулик Юлія – дівчина продавала кілька екземплярів книги з власними віршами.

Волинські ліцеїсти наярмаркували 20 тисяч гривень для ЗСУ

Відвідали ярмарок не тільки батьки та вчителі, а й представники влади.

Під час заходу вдалося зібрати 20 000 грн.

«За ці кошти ми зможемо придбати щось суттєве та необхідне для українських військових! Це ще раз доводить, що разом ми – сила!» – наголошують у навчальному закладі. 

Волинські ліцеїсти наярмаркували 20 тисяч гривень для ЗСУВолинські ліцеїсти наярмаркували 20 тисяч гривень для ЗСУВолинські ліцеїсти наярмаркували 20 тисяч гривень для ЗСУВолинські ліцеїсти наярмаркували 20 тисяч гривень для ЗСУВолинські ліцеїсти наярмаркували 20 тисяч гривень для ЗСУВолинські ліцеїсти наярмаркували 20 тисяч гривень для ЗСУВолинські ліцеїсти наярмаркували 20 тисяч гривень для ЗСУВолинські ліцеїсти наярмаркували 20 тисяч гривень для ЗСУВолинські ліцеїсти наярмаркували 20 тисяч гривень для ЗСУ

Можливо зацікавить