Волинські волонтери отримали 440 тисяч, виграні у «Лото-забава»

Волинські волонтери отримали 440 тисяч, виграні у «Лото-забава»

На Волині волонтери, які виготовляють медичні аптечки для військових, отримали на ці потреби 440 тисяч гривень, виграні нещодавно у лотереї «Лото-Забава». 

Про це повідомили на сторінці Технопарку Центру Медичних Інновацій у фейсбуці, на чий рахунок, власне, і надійшли кошти.

Нагадаємо, 11 вересня оператор державних лотерей «М.С.Л.» від імені учасників «Благодійної лотереї «ДАР» вручив волонтерці з Луцька Тетяні Репницькій символічний чек на 440 тисяч гривень.

Отримані кошти обіцяють спрямувати на виготовлення і формування:

  • індивідуальних аптечок військовослужбовця;
  • тактичних рюкзаків для військових медиків;
  • ноші медичні безкаркасні м'які. 

«Про все, що ми закупимо, виготовимо, сформуємо, передамо безкоштовно військовим - будемо повідомляти і звітувати вам обов'язково, з фото. Дякуємо всім, хто наближає спільну Перемогу!» - наголосили у Технопарку Центру Медичних Інновацій. 

Нагадаємо, з перших днів війни стараннями Тетяни Репницької у Луцьку на базі культурно-розважального центру «Адреналін сіті» організували прихисток для біженців, влаштовують заняття із тактичної медицини, а для бійців на передову збирають аптечки, медицину, сухпайки. Більше про це - читайте в інтерв'ю. 

Можливо зацікавить