Волинський прикордонник здобув «золото» на міжнародному турнірі з тенісу

Волинський прикордонник здобув «золото» на міжнародному турнірі з тенісу

Офіцер Волинського прикордонного загону Василь Салівончик посів перше місце з тенісу серед військовослужбовців та учасників бойових дій.

Змагання відбулися в рамках міжнародного турніру з настільного тенісу “Кубок Анатолія Строкатова“, який минулого тижня провели у Львові, - повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Усього впродовж турніру Василь зіграв дев'ять складних ігор. Не дивлячись на те, що суперники у нього були досить сильні, він все ж таки виявився спритнішим, і «золото» опинилося в його руках.

«Для мене настільний теніс це хобі, яким захоплююся уже більш як 40 років. За цей час брав участь у різноманітних турнірах. Звісно ж завжди викладаюся на повну. Однак для мене головне не перемога, а задоволення від гри. Крім того, цей вид спорту допомагає підтримувати фізичну форму і поліпшує реакцію та увагу» - зізнається прикордонник.

Волинський прикордонник здобув «золото» на міжнародному турнірі з тенісуВолинський прикордонник здобув «золото» на міжнародному турнірі з тенісуВолинський прикордонник здобув «золото» на міжнародному турнірі з тенісу

Можливо зацікавить