Волинського тренера, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх, взяли під варту

Волинського тренера, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх, взяли під варту

72-річного тренера Богуслава Галицького, якого підозрюють у розбещенні неповнолітніх, взяли під варту на 30 діб без права внесення застави. Протягом багатьох років він тренував волинську волейбольну жіночу команду та був керівником обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

Суд, на якому Богуславу Галицькому обрали запобіжний захід, відбувся 8 липня.

Нагадаємо, слідство встановило, що фігурант впродовж тривалого часу вчиняв злочини проти статевої свободи та недоторканності своїх вихованок. Використовуючи авторитет та вплив, він принижував і залякував дівчат, змушував їх оголюватись та вчиняти непристойні дії. Розпусні дії сексуального характеру проти волі неповнолітніх влаштовував і в приміщенні тренувального закладу у Луцьку.

Під час санкціонованого обшуку слідчі вилучили в його кабінеті предмети, що свідчать про ці дії. Усе вилучено і направлено на дослідження. Наразі відомо про п’ятьох потерпілих, які на момент вчинення вказаних злочинів не досягнули повноліття: вони написали до поліції відповідні заяви.

За скоєне порушнику загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у дитячій спортшколі в Луцьку знайшли секс-іграшки, підозрюють 72-річного тренера Богуслава Галицького. 

Згодом стало відомо, що йому повідомили про підозру у розбещенні неповнолітніх, сексуальному насильстві та зґвалтуваннях спортсменок.

Можливо зацікавить