Волиняни отримали понад 100 млн гривень на житло за програмою «єОселя»  

Волиняни отримали понад 100 млн гривень на житло за програмою «єОселя»  

Українці отримали вже понад 1 млрд гривень кредитів на житло за бюджетною програмою «єОселя» в «Дії». Волинська область входить до трійки лідерів, серед регіонів, де ця ініціатива користується популярністю. 

Про це повідомив  міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

У повідомленні міністра йдеться, що найбільше кредитів видали у Київській області, мова йде, про 183 кредити на 247 млн гривень, далі йде Київ з 87 кредитами на загальну суму 152,7 млн гривень. Трійку лідерів замикає Волинська область, де такі кредити взяли 82 особи, на 101 млн гривень.

«Загалом держава видала вже 784 кредити. 83% з них отримали наші захисники і захисниці. 9% — медики, 7% педагоги та 1% науковці. На картинці — статистика виданих кредитів за регіонами. Дякую Президенту Володимиру Зеленському за цю ініціативу. Так тисячі українців зможуть придбати своє житло», повідомив Михайло Федоров.

Читати також:

  • У Мінцифрі разом з Міноборони, МОЗ, Мінветеранів, Мінсоцполітики розробили план щодо цифровізації військово-лікарської комісії. Чиновники хочуть спростити процес, а також полегшити життя військовим.
  • У додатку «Дія» тепер можна подати заяву на обмін 5 звичайних ламп на нові енергоощадні лампи. Заява в Дії гарантуватиме наявність ламп у відділенні Укрпошти. 

Можливо зацікавить