Волинянин розбив вікно у кафе біля Луцька, щоб вкрасти алкоголь

Волинянин розбив вікно у кафе біля Луцька, щоб вкрасти алкоголь

В селі Рованці, що під Луцьком, чоловік пробрався на територію кафе «Дубок», розбив вікно та заліз всередину, щоб вкрасти алкоголь.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду, повідомляє Конкурент.

Відомо, що чоловік уродженець м. Володимир-Волинський Волинської області, неодружений, офіційно він ніде не працює.

Стався інцидент 12 грудня 2022 року, о 03:50, перебуваючи поблизу огородженої території кафе «Дубок», що розташований за адресою: вул. Європейська, 3, с. Рованці Луцького району. Чоловік зірвав захисні металеві жалюзі, проник до літньої площадки кафе «Дубок». 

Надалі, шляхом пошкодження вікна проник у кафе «Дубок». 

Допитаний в судовому засіданні чоловік у інкримінованому йому кримінальному проступку визнав повністю та не оспорюючи фактичних обставин, місця та часу події, показав, що дійсно вчинив дане кримінальне правопорушення. У вчиненому щиро розкаявся, просив суворо не карати.

У підсумку, чоловіка в суді визнали винуватим у вчиненні кримінального проступку та призначили йому покарання у виді штрафу в розмірі 50 (п'ятдесяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п'ятдесят) гривень.

Читайте також: 

  • У селі Рованці біля Луцька зіткнулися вантажівка ЗІЛ-131 та пікап «Тойота».
  • На Волині родина збирає кошти на лікування 53-річного Коровицького Михайла Васильовича із села Рованці Боратинської громади. Чоловіку потрібно протезувати мітральний клапан на серці. 
  • У селі Рованці виставили на продаж об'єкт незавершеного будівництва супермаркету.

Головне фото - ілюстративне

Можливо зацікавить