Волинянин створив власну компанію та виготовляє джеми із карпатських ягід

Волинянин створив власну компанію та виготовляє джеми із карпатських ягід

Волинянин Андрій Бабула заснував компанію Bionerica – бренд, що виготовляє джеми та інші органічні смаколики. Вони збирають ягоди для свого джему на карпатських полонинах. Підсилюють українців натуральним продуктом, а ЗСУ – донатами.

Як волинянину вдалося втілити бізнес-ідею, розповідає ШоТам.

Справа Андрія Бабули почалася зі збору сезонних ягід в Карпатах. Також чоловік збирав різні трави та квіти, які сушив на чай. Зібрану продукцію Андрій продає до сусідніх європейських країн.

«На сьогодні ми відправляємо за кордон дуже багато мороженої ягоди, багато грибів свіжих та морожених і трави сушені. Ми розуміємо, що наш продукт беруть в додаткову переробку; і кінцевий продукт стоїть на прилавках магазинів – джеми, чаї, лікувальні засоби», – розповідає Андрій Бабула, власник компанії Bionerica

Bionerica займається збором ягід на висоті понад 1000 метрів над рівнем моря. Готує джеми з лісової малини, журавлини та брусниці.

Кілька років тому компанія відкрила виробництво варення та чаю. А ще – продає сушені, морожені та свіжі гриби. Частину вторгованих коштів компанія передає на допомогу армії.

Можливо зацікавить