Волинянка вдев'яте стала мамою та народила другу двійню

Волинянка вдев'яте стала мамою та народила другу двійню

У січні цього року жителька Гірниківського старостинського округу Ратнівської громади на Волині народила другу двійню та вдев'яте стала мамою.

Про це повідомили у громаді.

Днями привітати породіллю завітали працівники селищної ради. 

«Днями працівники виконавчого комітету селищної ради завітали до багатодітної сім'ї аби привітати жительку Гірниківського  старостинського округу Ратнівської ТГ, яка в січні народила другу двійню і вдев’яте стала мамою, та побажати мирного неба над головою родині, щасливого дитинства малечі, аби їхня велика сім’я повсякчас перебувала під Господнім захистом, щоб усі сини і доньки підростали здоровими, відчуваючи батьківську любов і підтримку», - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у громаді, сама ж Галина Петрівна, яка уже є берегинею великої родини,  право на присвоєння почесного звання «Мати-героїня» отримає лише в 2026 році. Тоді, згідно із законом, п’ятій дитині виповниться 8 років.

«Бути батьками багатодітної родини -  це щоденна титанічна робота, але водночас і велика радість, так як діти – це наше щастя, хоч будні у великому сімействі доволі непрості», - ділиться пані Галина.

Читати також:

Можливо зацікавить