Володимирські ліцеїсти наярмаркували на термобілизну для захисників

Володимирські ліцеїсти наярмаркували на термобілизну для захисників

На шкільному ярмарку, організованому в ліцеї № 1 у Володимирі, учні зібрали майже 11 тис. 600 грн на потреби ЗСУ. Кошти передали на закупівлю термобілизни та рукавиць захисникам.

Про це повідомляє «Буг», посилаючись на волонтерку Юлію Кротач. Адже саме їй передали кошти на закупівлю необхідного одягу.

«Мала нагоду познайомитись з чудовим учнівським колективом Ліцей №1 Володимирської міської ради. Хочу подякувати їм за організацію ярмарки для зборів коштів ЗСУ, на якій вдалось зібрати суму 11 тис. 600 грн», – розповідає волонтерка.

За ці кошти Юлія закупила якісну термобілизну та рукавички, і відправила хлопцями із 39 зрп у зону бойових дій.

«Важко було себе стримувати, хотілось обійняти кожну дитину, щоб вона не знала, що таке війна, але реалії нашого часу, на жаль, зовсім інші».

Помічниця військових у тилу подякувала дітям, вчителям та дирекції за їхню свідому позицію і турботу про наше спільне «завтра».

Школярі продавали солодощі, саморобні картини, декупаж, воскові свічки. Кожен з учнів школи, вчителів та батьків не проходили осторонь ярмарку.

За словами директорки ліцею Людмили Самусєєвої, Юлія поділилася з дітьми волонтерським досвідом та ще й подарувала настільні ігри. Щоб школярам було чим зайнятися у випадку повітряних тривог.

Володимирські ліцеїсти наярмаркували на термобілизну для захисниківВолодимирські ліцеїсти наярмаркували на термобілизну для захисниківВолодимирські ліцеїсти наярмаркували на термобілизну для захисниківВолодимирські ліцеїсти наярмаркували на термобілизну для захисників

Можливо зацікавить