Воював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на Донеччині

Воював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на Донеччині

У переддень Різдва у рідному селі Сенкевичівка Городищенської громади Луцького району попрощалися із 48-річним захисником України Віталієм Дерлюком.

Герой загинув у бою з російськими загарбниками 28 грудня 2022 року на Донеччині. Про це повідомили у Городищенкській громаді.

Віталій Володимирович Дерлюк з 2014 року брав безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності й суверенітету України. Нагороджений державними орденами. З перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну знову став на захист рідної держави. 26 лютого 2022 мобілізований до лав Збройних Сил України.

Чимало мешканців Городищенської громади та навколишніх сіл прийшли віддати останню шану загиблому воїну, серед них – рідні, друзі, представники влади, побратими та небайдужі люди, зустрівши земляка навколішки, низько схиливши голови.

Велелюдним коридором полеглого земляка провадили під звуки духового оркестру вулицями рідного селища.

На подвір’ї батьківської хати священнослужителі здійснили церемонію прощання. Чин похорону – у Свято-Юріївському храмі.

Поховали Віталія Дерлюка під залпи пострілів військової варти та Державний Гімн України на місцевому кладовищі у Сенкевичівці. У спадок батькам передали державні нагороди сина-Героя.

Редакція ВСН висловлює щирі співчуття родині загиблого. Герої не вмирають!

Воював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на ДонеччиніВоював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на ДонеччиніВоював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на ДонеччиніВоював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на ДонеччиніВоював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на ДонеччиніВоював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на ДонеччиніВоював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на ДонеччиніВоював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на ДонеччиніВоював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на ДонеччиніВоював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на ДонеччиніВоював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на ДонеччиніВоював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на ДонеччиніВоював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на ДонеччиніВоював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на ДонеччиніВоював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на ДонеччиніВоював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на ДонеччиніВоював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на ДонеччиніВоював з 2014 року: на Волині поховали Героя Віталія Дерлюка, який загинув на Донеччині

Можливо зацікавить

Востаннє додому: до Луцька «на щиті» повертаються полеглі на війні Герої

Востаннє додому: до Луцька «на щиті» повертаються полеглі на війні Герої

війна в Україні скандал
відео

«Відкритим текстом сказали, що будемо заважати»: деталі скандалу між вдовою воїна та рестораном під Луцьком

Бої Донеччина

Третя трагічна звістка в громаді за тиждень: на війні загинув Герой з Волині Іван Войчук

поховання військового

Передчасно пішов з життя: на Волині попрощаються із Героєм Анатолієм Дорошем

Війна в Україні
відео

Дві втрати в одній громаді: на Волині «на щиті» зустріли Героїв Олексія Хоміча та Олексія Стахорського

Поховання військового

Від початку повномасштабної війни захищав Україну: на Волині прощатимуться з Героєм Андрієм Ярошиком

війна

За покликом власного сумління доєднався до війська: на війні загинув Герой з Волині Андрій Сливка

Поховання військового
відео

Передчасно обірвалося життя: на Волині попрощалися із Героєм Олександром Мажулою

Нагорода

Загинув під Бахмутом: рідним полеглого Героя вручили посмертну нагороду