«Все всередині перевертається», - лучанка, яка чекає свого чоловіка-«азовця» із полону

«Все всередині перевертається», - лучанка, яка чекає свого чоловіка-«азовця» із полону

Вся Україна спостерігала за тим, як 215 українських військових звільнили із російського полону, з них 108 - із «Азовсталі». На звільнення чоловіка до останнього чекала й лучанка - вчителька із 10 школи Світлана Теплякова.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу. 

«Виходить повідомлення якесь, що відбувся обмін - відразу все всередині перевертається, відразу стараєшся скрізь знайти своє прізвище, дані чоловіка  раптом він в цьому списку на обмін», - розповідає жінка.

 Її чоловік в «Азові з 2015 рок,, і з початку вторгнення і до потрапляння в полон обороняв Маріуполь.

«Особисто я востаннє говорила 16 червня, він мені телефонував. 11 липня він мені не міг додзвонитися, він передзвонив до старшої доньки. Фактично то крайня розмова була телефоном», - пригадала жінка.

За її словами, чоловік готував її до того, що може потрапити в полон. Він не говорив прямо, але пояснював, що може прийти час, коли він, можливо, зникне зі зв’язку на кілька місяців. За інформацією жінки, її чоловік перебуває у Донецькому СІЗО.

Нині Світлана Теплякова тішиться за тих, кого вдалося обміняти. Вона певна, що звільнені бійці та командири також добиватимутся визволення побратимів -  2300 оборонців «Азовсталі» досі у полоні.

Нагадаємо, серед звільнених із полону - волинянин Володимир Лучко, також у Луцьку дружина звільненого з полону «азовця» розповіла про перший дзвінок коханого.

Можливо зацікавить