«Взяв зброю заради кращого майбутнього України»: волинський аграрій боронить Батьківщину

«Взяв зброю заради кращого майбутнього України»: волинський аграрій боронить Батьківщину

Микола Дацюк - фермер з Волині, який зараз захищає Україну від загарбників.

Про нього пише Рожищенська міська рада.

Влітку 2014-го, залишивши своє господарство, де утримував 15 корів, обробляв 20 гектарів землі, Микола Дацюк пішов добровольцем у зону бойових дій. Майже рік зі зброєю в руках відстоював єдність та незалежність України, пройшов не одну «гарячу» точку Донбасу, дивився смерті в очі, втрачав побратимів, але був переконаний - маємо повернути територіальну цілісність держави.

Коли повернувся у Мильськ, ще завзятіше взявся господарювати, аби життя в селі, загалом в Україні змінилося на краще.

Як людина активна і небайдужа, яку поважають у Мильську за працьовитість та любов до рідної землі, Микола Дацюк став членом виконавчого комітету Рожищенської міської ради, аби відстоювати інтереси аграріїв, сприяти розвитку сільських територій.

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну життєві пріоритети фермера знову поступилися щирим патріотичним почуттям. Вже 25 лютого Микола Дацюк був у військкоматі. Нині чоловік захищає Україну у складі ЗСУ.

«Знову взяв зброю до рук заради захисту дітей та родини, заради кращого майбутнього рідної України, яку маємо спершу відстояти, а тоді вже відбудовувати і розвивати», - пояснює волинянин.

Це гідний приклад українця, патріота, справжнього чоловіка та захисника.

А доки Микола Дацюк захищає рідну землю, односельці допомагають родині давати лад чималенькому господарству. Бо й справді - в єдності наша сила.

Можливо зацікавить