Стало відомо, чи відправлять волинських студентів на дистанційне навчання

Стало відомо, чи відправлять волинських студентів на дистанційне навчання

Університети та коледжі самостійно ухвалюють рішення про те, яким чином навчатимуться студенти 22-24 лютого. Одностайного рішення у закладах немає.

Як розповів у коментарі виданню ВСН ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось, в університеті ухвалили рішення про навчання у змішаному форматі з 22 по 24 лютого.

«Ми будемо надавати освітню послугу так, як це передбачно розкладом. Поряд з цим студентам дозволяється переходити на дистанційну форму навчання в асинхронному і синхронному режимі. Відповідно до своєї стресостійкості ухвалювати рішення», - пояснив очільник вишу.

У пресслужбі Луцького національно технічного університету зазначили, що дотримуються рекомендацій Міністерства освіти і науки України і на період з 22 по 24 лютого переходять на дистанційний формат навчання.

Директор Волинського коледжу культури і мистецтва імені І. Ф. Стравінського Тарас Войтович також повідомив, що заклад освіти теж переходить на дистанційне навчання на цих три дні.

До слова, Міністерство освіти та науки України рекомендує українським закладам освіти перейти на дистанційний формат навчання. У обласній військовій адміністрації та управлінні освіти рекомендують школам перейти на дистанційну форму, а у Луцьку вводять змішану форму навчання.

Читайте також:

Можливо зацікавить