Як дізнатися, що купуєте якісну бруківку?

Як дізнатися, що купуєте якісну бруківку?

Бруківка в процесі експлуатації піддається суттєвим випробуванням. Це і погода - мороз та дощі, і механічні пошкодження, і навантаження транспорту або пішоходів. Бруківка належної якості легко витримує всі ці навантаження і не псується протягом тривалого терміну - щонайменше 10 років.

Про те, як не помилитися при виборі бруківки, розповіли спеціалісти компанії Le Bruk.

“Для більшості покупців здається очевидним, що якість бруківки можна перевірити візуально. Подивитися, чи вся бруківка має однакову форму, рівні краї, чи відсутні дефекти. Це справді важливі ознаки якості, але їх недостатньо.

Справжньою гарантією якості бруківки може бути лише Сертифікат відповідності”, - розповідає директор компанії Ігор Констанкевич.

Як дізнатися, що купуєте якісну бруківку?

Тротуарна плитка не підлягає обов’язковій сертифікації, але сумлінні виробники самостійно проходять цю процедуру і обов’язково нададуть на ваше прохання такий Сертифікат.

У Сертифікаті повинні бути вказані наступні показники:

1. Клас бетону від В-25 до В-35.

Цифра поруч із літерою В означає тиск, який витримує ця марка бетону. Наприклад, В-35 витримує тиск 35 мегапаскалей (МПа). При виробництві бруківки компанія Le Bruk використовує бетон з максимальним показником - В-35.

2. Морозостійкість F200.

Бруківка має різні показники морозостійкості. Мінімальний - у марки F50, яка витримує 50 циклів замерзання і розмерзання підряд на рік. У Le Bruk вся бруківка має марку морозостійкості - F200, що передбачає до 200 почергових циклів за 1 рік.

Одним із прикладів якісної бруківки є територія автозаправки ОККО на вулиці Карпенка-Карого. Цю бруківку компанії Le Bruk вкладали близько 10 років тому.

Для вкладання використали «Котушку». Завдяки особливій формі, ця бруківка надійно скріплюється між собою і робить мощення міцним та цілісним навіть під час значних навантажень і вібрацій. Тому ця бруківка – ідеальна для зон, де постійно їздять автомобілі, у тому числі - важкий транспорт і спецтехніка. 

Бруківку «Котушка» зараз можна придбати за ціною 299 грн/м2 - сіра, 319 грн/м2 - кольорова. Діє система знижок.

Як дізнатися, що купуєте якісну бруківку?

Як дізнатися, що купуєте якісну бруківку?Як дізнатися, що купуєте якісну бруківку?Як дізнатися, що купуєте якісну бруківку?Як дізнатися, що купуєте якісну бруківку?

У компанії Le Bruk уся продукція сертифікована та належної якості. Даємо гарантію 10 років!

Звертайтеся:

Телефон: 067 334 11 12

Cайт - https://lebruk.com/

Facebook - https://www.facebook.com/brukivkalebruk

Instagram - https://instagram.com/lebruk.lutsk

Можливо зацікавить