Як ліквідували наслідки ворожих обстрілів у Луцьку та Ковелі

Як ліквідували наслідки ворожих обстрілів у Луцьку та Ковелі

Державне управління з надзвичайних ситуацій Волині оприлюднило фото, як рятувальники боролися з наслідками ворожих обстрілів об'єктів інфраструктури у Луцьку та Ковелі.

Світлини опублікували на сторінці рятувальників.

«Нас не зламати! Україна переможе попри всі намагання терористів залякати нас!», - зазначають пожежники.

Як ліквідували наслідки ворожих обстрілів у Луцьку та КовеліЯк ліквідували наслідки ворожих обстрілів у Луцьку та КовеліЯк ліквідували наслідки ворожих обстрілів у Луцьку та КовеліЯк ліквідували наслідки ворожих обстрілів у Луцьку та КовеліЯк ліквідували наслідки ворожих обстрілів у Луцьку та КовеліЯк ліквідували наслідки ворожих обстрілів у Луцьку та Ковелі

Нагадаємо, у Луцьку у суботу, 22 жовтня було чутно вибухи. Вибухи було чутко близько 9 ранку. Мер Луцька Ігор Поліщук підтвердив інформацію. Вибухи також були і в Ковелі.

У Луцьку після серії вибухів зникли світло та вода. Були прильоти в об‘єкт енергетики. У місті ударною хвилею пошкоджено приватний будинок. Відомо, що одна цивільна особа отримала опіки.

У Ковелі усі аварій бригади комунальників працюють над відновленням електроенергії та водопостачання після ранкових ракетних ударів. За словами Ковельського міського голови Ігоря Чайки, на жаль, відновити роботу об'єкта критичної інфраструктури, куди сьогодні відбулося точне влучання, найімовірніше, уже не вдасться.

Мер Луцька Ігор Поліщук повідомив, що пошкодження об'єкту енергетики, по якому було здійснено влучання критичні. Фактично він знищений. Наразі його відновлення неможливе.

Можливо зацікавить