Як після пожежі виглядає Старий ринок у Луцьку. Фото наслідків

Як після пожежі виглядає Старий ринок у Луцьку. Фото наслідків

У ніч на четвер, 15 грудня у Луцьку на вулиці Глушець вночі горів торговий павільйон Центрального ринку. Станом на 11 годину 15 грудня, павільйон досі димить.

На місці події побувала і журналістка видання ВСН

На час прибуття рятувальників вогонь вже охопив покрівлю павільйону та поширився внутрішнім приміщенням.

На Центральному ринку горіло близько 400 метрів квадратних. За інформацією ДСНС, пожежники змогли врятувати значну частину будівлі - південну та північну частину торгового павільйону. У четвер, 15 грудня Центральний ринок не працюватиме.

Наразі до ринку не пускають, територія огороджена. На місці працює поліція та рятувальники. Приміщення ще димить. 

Місцеві продавчині кажуть, причиною пожежі може бути несправна проводка. На питання, чи може бути це підпал, жінки зазначили, що може бути все. Але кажуть, що на їхню думку, у пожежі винна проводка.

За їхніми словами, ринок не працюватиме до понеділка. Наразі туди нікого не пускають, бо на місці події продовжують працювати дві слідчо-оперативні групи поліції та дослідно-випробувальна лабораторія ДСНС області.

Як після пожежі виглядає Старий ринок у Луцьку. Фото наслідківЯк після пожежі виглядає Старий ринок у Луцьку. Фото наслідківЯк після пожежі виглядає Старий ринок у Луцьку. Фото наслідківЯк після пожежі виглядає Старий ринок у Луцьку. Фото наслідківЯк після пожежі виглядає Старий ринок у Луцьку. Фото наслідківЯк після пожежі виглядає Старий ринок у Луцьку. Фото наслідківЯк після пожежі виглядає Старий ринок у Луцьку. Фото наслідків
 
Як після пожежі виглядає Старий ринок у Луцьку. Фото наслідківЯк після пожежі виглядає Старий ринок у Луцьку. Фото наслідків

Можливо зацікавить