Як покарали водія, котрий у Луцьку врізався в автобус і заховав розтрощений елітний позашляховик в кущах

Як покарали водія, котрий у Луцьку врізався в автобус і заховав розтрощений елітний позашляховик в кущах

Водія елітного позашляховика «Мерседес», який врізався в автобус у Луцьку, втік з місця аварії і заховав автівку в кущах, на рік позбавили водійського посвідчення.

Про це йдеться у постанові Луцького міськрайонного суду, - пишуть Волинські новини.

Нагадаємо, 21 лютого патрульні отримали повідомлення від громадян про те, що на вулиці Теремнівській у Луцьку поблизу водойми стоїть покинутий автомобіль. У розтрощеного мерседеса були відсутні номерні знаки.

З матеріалів справи стало відомо, що зранку 20 лютого на вулиці Теремнівській водій автівки Олександр Г. не дотримався безпечної дистанції та врізався у міський автобус і втік з місця аварії.

Правопорушник, який працює на посаді заступника директора, не заперечував свою вину під час розгляду справи. Лучанин розповів, що зранку перебував на роботі. Йому зателефонувала матір та сказала, що погано себе почуває, тож він сів за кермо службового мерседеса та поїхав до неї. Однак під час керування авто йому стало зле, через що він врізався в автобус.

Чоловік підтвердив, що дійсно залишив місце ДТП та покинув авто, від’їхавши від місця аварії орієнтовно на 200 метрів. Свої дії суду він пояснити не зміг.

Врахувавши всі обставини справи, зокрема й те, що чоловік врізався в автобус на зупинці громадського транспорту під час висадки пасажирів, суд на рік позбавив правопорушника водійського посвідчення.

Читайте також:

Можливо зацікавить