Як працює дитяча поліклініка Луцька, коли немає світла

Як працює дитяча поліклініка Луцька, коли немає світла

У Луцькій міській дитячій поліклініці повідомили, як медзаклад працює, коли немає світла. Так, лікарі-педіатри продовжують приймати маленьких пацієнтів та завжди готові надати всю необхідну допомогу дитині.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала директорка медзакладу Оксана Лєщинська.

Зазначається, що поліклініка на амбулаторному прийомі працюватиме, оскільки є можливість послухати і перевірити стан горла дитини, оцінити її самопочуття.  Амбулаторний прийом проводитиметься лікарями-педіатрами та вузькопрофільними фахівцями згідно з графіком.

Коли дитяча поліклініка отримує живлення від резервної лінії електропостачання, не працюють також і ліфти, за виключенням чергового, який піднімає дітей із серйозними ушкодженнями.

В умовах довготривалих відключень електропостачання в дитячій поліклініці працюватиме підготовлений кабінет з обігрівом для прийому в невідкладних ситуаціях, де можна проводити огляд дітей.

Черговий педіатр працює щоденно до 22:00.

Електрофорез, рентген, стоматологічні установки та інші прилади, які залежать від електропостачання, в періоди відсутності електроенергії не працюють.

За відсутності електроенергії щеплення не здійснюються, оскільки зберігання вакцин потребують суворого дотримання холодового режиму. А тому холодильники з вакцинами, підключені до генераторів, не можна відкривати у час вимкнень електроенергії і протягом двох годин після відновлення живлення.

Лабораторія також працює за відсутності світла, однак проводяться лише елементарні аналізи.

У позаробочий час телефонуйте за номером +380 (332) 71-32-87 для отримання консультацій чергового педіатра до 22:00. У неділю з 8:00 до 22:00.

Можливо зацікавить